PARTICULARS


ESET NOD32 ANTIVIRUS

Aquest es el primer Software de protecció de ESET i el més barat. 

Et protegeix tan sols en la teva xarxa local. Es l'Antivirus per exelència en cas de no navegar per internet.ESET NOD32 INTERNET SECURITY


Aquest es un dels mes complerts de a gama Particular. Et protegeix en la teva xarxa local i a part et protegeix en la navegació Web, et protegeix contra SPAM mitjançant gestor de Correu (Outlook/Thunderbird) i també et protegeix contra Phishing a l'hora de treballar amb els teus comptes bancaris.ESET NOD32 SMART SECURITY


Aquest es el mes complert dels Antivirus per a Particulars de ESET. A part de totes les opcions que porta també el ESET NOD32 Internet Security, inclou també un mòdul de gestió de contrassenyes (Per tindre totes les teves claus, guardades i així no en perdis cap) i inclou un motor de xifrat de les teves dades. Efectiu i molt ràpid. La Eina reina de ESET per a Particulars.


ESET NOD32 MULTI-DEVICE


Aquest es el model mes complert per a un Usuari que tingui diferents dispostiius i vol que tots estiguin protegits. Les llicencies son vàlides tant per a PC (Windows, MacOS i Linux) com per Android, iPhone i  Windows Phone. 


La llicencia mes alta que es pot instal·lar amb aquest pack, es el ESET NOD32 Internet Security en Windows, ESET Cyber Security Pro en MacOS i ESET NOD32 Antivirus per a Linux.

EMPRESES


ESET NOD32 ENDPOINT STANDARD


 Aquest model de ESET NOD32 està enfocat a les PIMES que necessitin una qüantita de llicenies mes gran a 5 i tenir una protecció molt mes avançada per als seus equips de treball. Es la millor opció que teniu al mercat en resolució de conflictes amb software maliciós i actualització contant del seu motor de detecció.


També porta la protecció a la xarxa i als gestors de correu (Outlook/Thunderbird)


ESET NOD32 ENDPOINT ADVANCED


Aquest es el millor software de protecció per a PIMES que necessiten 5 o mes llicencies per a protegir els seus equips de treball o be, necessiten de un Firewall per Software molt mes potent i actualitzat del que porta Windows. Es una eina molt utilitzada si estàs utilitzant connexions RDP amb altres equips fora de la xarxa, per així evitar els atacs de força bruta i que no puguin entrar al seu servidor.* 


Inclou, la protecció en xarxa local, protecció a la web i protecció en els seus gestors de correu (Outlook/Thunderbird) També inclou un potent Firewall configurable.


*1:  Recomanat parlar amb els nostre tècnics per a l'ajuda de la correcte configuració.